Strutii


Mie unul nu imi place acest gen, asa ca m-am gandit sa fac o postare si despre asta. 🙂

De ce ai nevoie ca sa fii un strutz : incepeti sa purtati pantaloni slim, cu talia lasata cat mai jos, tricouri stramte, colorate si cu patratele, stelute etc, curele cu tinte, tenisi colorati, Converse de preferinta , detalii de genul stele, dungi, mansete de tricot. Sa nu credeti ca intra oricine in astfel de haine.. peste 98% dintre hainele de genul asta sunt XS,asa ca daca esti cu mai multe kilograme in plus, ia-ti gandul.

Iata ce spune si Dictionarul Urban despre acestia : ” Specie hibrid între cocalar si emo. Are freza intinsa cu placa, cu suvite in ochi si geluita din gros. Poarta: blugi stramti/stretch, hanorac cu imprimeu stresant gen: punctulete, carouase, pop-art, fie alb-negru, fie în culori neon si tenisi chinezesti de guma. Are in permanenta o pereche de casti in urechi si un profil imens pe Hi5 sau Myspace. ”

Ceea ce ii face extrem de greu de incadrat undeva este faptul ca sunt cocalari struti, sunt emo, metrosexuali si acei struti ce “danseaza” din maini (Techtonik) . Singurele diferente sunt faptul ca acei cocalari struti nu isi vopsesc freza in diferite culori aprinse pantru a nu parea gay (yeah right) sau sa rada prietenii lor la fel de cocalari, dar nevopsiti, in timp ce strutii emo isi vopsesc freza in culori cat mai aprinse, pentru a-si folosi imaginea ca pe o adevarata reclama de atras privirile  ca o bomba nucleara detonata in mijlocul New York-ului, un strut veritabil avand minim 2-3 suvite de diferite culori in cap.

O postare foarte reusita gasita de mine din intamplare pe tema “Cocalari vs. Struti” este aceasta : http://www.trombon.ro/lifestyle/bataie-intre-cocalari-si-struti   .

Acum va voi lasa in compania catorva imagini de pe site-ul “Incultura.ro”, care imi pot lasa un comentariu sa sterg pozele daca se simt ofensati sau pur si simplu doresc ca eu sa sterg aceste fotografii de pe blog :

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: