Raspunsuri la diferite comentarii primite in timp :


Mi s-a spus de catre un cititor numit Cipry ca decat sa scriu despre ce specii de cocalari si pitipoance au mai aparut in Romania, mai bine incerc sa ma gandesc la cum sa impiedicam inmultirea acestora.

Am zis in mintea mea ca o sa raspund candva acestui comentariu, iar astazi cand am primit la postarea “Din seria “Shukarime pe hi5″ prezentam : ”  comentariul misterioasei Ariel (banuiesc ca esti fata, daca gresesc, spune-mi sa ma corectez) in care imi spune ceea ce stiam deja, ca desi initial ne hlizim la postarile cu tipuri de cocalari si alte din astea, in acelasi timp le facem si reclama acestor specimene ce duc rasa umana in general si Romania in special in penibilitate, poluand si ultimele resurse de libertate de orice fel, morala in special. O sa citez unul dintre artistii romani preferati, Bitza, spunand el la un moment dat in “Cronica unei vedete” ceva de genul “Sunteti frumoase, aproape culte, atat de proaste si din ce in ce mai multe”.. si nu ma refer la fete.. ma refer la 85% din Romania, acei oameni care il au idol pe Salam, Gutza, Nutzu si Sile Camataru sau Gigi Becali, personaje cu o cultura destul de abstracta. Intradevar Ariel, ne ramane doar sa privim neputinciosi cum devenim ca tara, ca populatie pe glob cu un nivel tot mai mic al IQ-ului, sa vedem din ce in ce mai multe personaje distruse (nu le pot zice altfel.. asta era cea mai putin jignitoare dintre formele de exprimare ce mi-au venit in gand) ajungand in posturi cat mai inalte (dau exemple doar europarlamentarii E.B.A. si George Becali).

Si nu numai in politica este incultura.. si muzica este plina de asa ceva. La fiecare concert “live” sunt minim 2 personaje ce fac playback si sunt apreciati peste masura pentru niste melodii sintetizate, mixate si remixate de n ori pana au ajuns la “starea” finala, iar artisti ce incearca sa aduca putina cultura in viata romanilor sunt priviti de genul “ce e ma si cu astia”.  Sa dau si cateva exemple de astfel de artisti, ar fi vorba de artistii Rap/Hip-Hop : Raku, Cedry2k, Parazitii, Guess Who, Estradda, CTC etc, care desi nu folosesc intotdeauna un limbaj decent (exceptand cazul lui Raku, care nu accepta ca in apropierea sa se spuna macar “dracu`”) incearca sa faca o “Instigare la cultura”, ca sa dau chiar numele unei astfel de melodii cantata de cei de la Parazitii, melodie realizata in colaborare cu TVR, la fel ca si “Mari Romani”.

Rar mai auzi cate un copil peste 11 ani sa spuna ca a citit “Povesti Nemuritoare” sau “Maria Sa, Puiul Padurii” de Mihail Sadoveanu, dar in schimb daca il intrebi ce “melodie” a mai scos Puya stie cu 3 saptamani inainte sa apara. Asta ca sa nu mai vorbim de messenger.  Plus cei mai mari care se apuca de jucat diferite jocuri, care “MMORPG”, care “PVP” si nu mai calca ani intregi pe un teren de sport. Ce rost are, nu? Trebuie sa jucam World Of Warcraft. O sa ajungem o Terra plina de piticanii de 120 de centimetri, galbeni si sfrijiti, pregatiti non-stop de lupta in caz ca ne ataca elfii sau orcii, pe care ii vor invinge imediat cu 2 spell-uri.

Acestea fiind spuse, daca mai doriti sa puneti o intrebare sau  doriti sa-mi transmiteti ceva, astept.

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by thug2k on June 5, 2010 at 12:00 am

    Asta asa este respect pentru cei care i-ai enumerat mai sus,ma bucur sa vad mai sunt persoane care fac treaba nu cocalarisme si playback de doi bani.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: