In sfarsit..


Intr-un final a inceput si Steaua sa semneze contracte cu jucatori transferati, dupa ce au plecat Pavel Golanski, Petre Marin sau Jivko Jelev. Primul transfer al Stelei este fostul capitan al lui CSKA Sofia, fundasul dreapta Iordan Todorov, ce a anuntat ca a semnat cu gruparea ros-albastra pentru a castiga campionatul (mda, toti zic asta).

Todorov este unul dintre cei 9 jucatori suspendati si apoi concediati de CSKA Sofia dupa un scandal mediatic, el si inca 8 colegi imbatandu-se. In returul campionatului trecut a jucat la Locomotiv Plovdiv in campionatul bulgar unde a jucat 13 meciuri si a inscris 5 goluri. Destule pentru un fundas. El a mai jucat in cariera la Marita Plovdiv, Cernomoret Burgas si CSKA Sofia. Iordan Todorov a fost selectionat de noua ori la reprezentativa Bulgariei, pentru care a inscris doua goluri.

Un alt jucator despre care se spune ca este foarte aproape de a semna cu Steaua Bucuresti este fundasul brazilian dorit si in iarna de conducatorii din Ghencea (da, spun Ghencea pentru ca are aviz atat pentru Ghencea cat si pentru Buzau de la F.R.F.), David Lopes, ultima oara in a doua divizie spaniola, la Cordoba.  Jucatorul a fost dorit si de Dinamo, dar se pare ca impresarul l-a anuntat ca va semna cu echipa care a terminat pe locul 4 Liga 1 de anul acesta, adica Steaua Bucuresti.  David Lopes are 1.90 inaltime si 27 de ani.

Un alt semn bun pentru suporteri este venirea lui Emeric Ienei in functia de presedinte al clubului si iminenta sosire a lui Victor Piturca in functia de manager.

Uitati cateva videoclipuri cu Todorov si David Lopes.

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by laura on June 17, 2010 at 11:56 pm

    ma lasi si cu fotbalu asta.. care dracu ii mai intelege si pe astia ??!! :))

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: