Steaua


Dupa o adevarata telenovela a venit in sfarsit Victor Piturca ca manager la formatia ros-albastra, aducand pana acum jucatori pe banda rulanta si inca se mai anunta 3-4 transferuri.

Primele mutari ros-albastre venite din partea lui Piturca sunt aducerea unor oameni de incredere la carma echipei mari, dar si a echipei a doua, cu Eugen Neagoe, Boldici si Florin Marin in roluri de colaboratori.

Dintre jucatori, au semnat deja cu Steaua pana acum Todorov, Dorel Stoica, Pacurar, Stanca, Radut si Gardos , urmand ca sa se alature lotului stelist Martinovici de la Pandurii si Moraes de la Bistrita, care ar fi marile surprize ale fostului selectioner, alatri de pustiul Radut. Un alt jucator dorit de Piturca ar mai fi si Abrudan de la Brasov si fundasul Nibombe.

Primul 11 al formatiei din Ghencea ar putea arata in felul acesta sezonul urmator : Stanca, Todorov, Dorel Stoica, Martinovici, Emeghara, Nicolita, Radut, Tanase, Pacurar, Moraes (Stancu), Kapetanos.

Se pare ca titular pentru postul de portar la Steaua va fi Stanca desi concurenta este acerba, fiind cinci portari in lot, iar Zapata si Tatarusanu vor sta pe banca de rezerve cu randul, in timp ce Vatca si Cezar Lungu ori vor pleca, ori vor ramane la Steaua II.

Un alt punct forte a organigramei steliste din acest an ar fi revenirea lui Viorel Paunescu in functia de Presedinte de onoare al Stelei, refacandu-se acel trio din 2000 : Becali – Piturca – Paunescu.

Singura veste proasta e ca Emeric Ienei bate in retragere si nu stie daca va reveni in Ghencea ca oficial al gruparii ros-albastre.

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by nicole on June 18, 2010 at 10:36 pm

    here like i sayd but the subject…..ppphhhh……what can i say? im not realy into it

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: