Another filthy town..


Astazi ma plimbam pe afara incercand sa scap putin de monotonia zilnica..dar nu am reusit decat sa captez un oras trist, gri si murdar in cateva imagini.

Vizionare placuta.

Circul. Cum se spune.. nimeni dintr-un circ nu este mai trist decat un clown.

Ocupatia de la care vine numele orasului. Pescuitul. Un hobby pentru unii.. o necesitate pentru altii.

Doi batrani mergand cel mai probabil spre Penny Market.

Bucuria de a fi copil. Inca mai exista copii ce prefera sportul in dauna World of Warcraft. Dar si acestia sunt din ce in ce mai putini.

Acelasi tablou. Roluri diferite.

Nu puteau sa lipseasca “Moromete si Cocosila”. De fapt doar Cocosila. Cu berea in mana, la bodega si nu in poiana lui Iocan, discutand politica si fotbal mai ceva ca cei platiti sa faca asta.

Unde-s multi puterea creste..

Aici nu voi adauga nimic.Scrie mai jos destule.

Cocalar, cocalari. s. m. (arg.) Cocalarul este un om deosebit, cu sentimente, pasiuni şi visuri. Din cauza modului în care se îmbracă, vorbeşte şi se comportă, mulţi oameni îl tratează cu lipsă de respect, lehamite sau chiar îl ignoră şi ocolesc. Pentru a înţelege mai bine un cocalar trebuie să-l cunoşti mai întîi: Cocalarul automobilist Cunoscut în cartier pentru cel mai rezistent scotch de pe farurile maşinii, cocalarul automobilist este o întreagă enciclopedie auto & tuning. Neon, lunetă, lămpi de poziţie albastre, autocolante (BOSS, SONY, 2fast4u, Need4Speed). Transformă orice Oltcit model 1983 în vedeta grătarului de duminică de pe Străuleşti. Deseori în trening, conduce sprijinit de tetiera scaunului din dreapta aruncînd priviri sfidătoare pe sub parasolarul ‘sport’ (cît jumatate din parbriz). Boxa trebuie să fie boxă şi din ea trebuie să se audă, în funcţie de talentul cocalarului, manea, paraziţii sau house. Cocalarul meloman Când se întîmplă să nu fie bun cunoscător şi dansator de manele, cocalarul este de partea cealaltă a baricadei. La fel de redus încît să se proclame ‘rapper’ sau ‘rocker’, îşi poartă cu demnitate tricoul cu Eminem sau are, evident, un aer superior în hanoracul lui cu Linkin Park. Toţi ăştia se întîlnesc la concertele organizate de primărie şi-şi etalează şlapii, maio-ul, chiloţii aparent neglijent ieşiţi din blugi, numărul de pe tricou sau garderoba nike. Campioana Cocalarul de sex feminin se intitulează gagică, talentată, versată sau campioană. Ea este, în accepţiunea oricărui gherţoi, fie ‘femeia’/’fata’ cuiva, fie curvă. Evident că ea se numeşte că e proastă, pentru contrast. Ea este desăvîrşită dacă e îmbrăcată în roz, dacă a participat la Miss Ţăndărei sau dacă are poze de la mare în poziţii din reviste. Îi place sau învaţă să-i placă să danseze. Lasciv e mai bine, pe masă e perfect. Microbistul Un oagăr senzaţional trebuie să fie şi microbist şi să-i şadă bine în postura de ninja cu fular. El face parte din brigăzi cu nume italieneşti pentru a fi mai puternic decît duşmanul. Sămânţa caldă de floare îl face şi mai puternic. Cocalarul electronic Cocalarul electronic, aşa cum a fost denumit de trupa aceea pe a cărei muzică dau din buci în do major campioanele şi care compune clişee pentru bagabonţi, îşi duce viaţa pe irc. Deghizat în iubtz3l sau altfel, se bagă în seamă cu dulcika16, Dea}{18 şi fac schimb de poze. Este mai valoros atunci cînd are sait personal (un fel de carte de vizită) cu bine-cunoscutele ‘poze cu mine’, ‘poze cu mine lîngă o maşină tare’, ‘poze cu mine lîngă o vedetă’, deci lol. (Preluat din dictionar.1web.ro)

Advertisements

5 responses to this post.

 1. Posted by misty on July 9, 2010 at 3:55 pm

  Da! Urasc circul!
  Cat despre oras, cel putin are iesire la mare! Faci doi pasi, fie iarna fie vara , si briza ce vine dinspre mare te poate curata de balastul care te impovareaza! Inveti, cu timpul!
  Gandeste ca hazardul ne putea distribui undeva intre ciulinii Baraganului! Sau la poalele unui munte de steril!
  Cat despre momarlani, vorba ceea: “la tati ni greu!”:)

  Reply

 2. Posted by nina from the cantina on July 9, 2010 at 9:46 pm

  “play “misty” for me” ….esti tare daca stii despre ce e vorba sau cel putin te-am facut curios sa cauti

  Reply

 3. Posted by nina from the cantina on July 10, 2010 at 8:21 pm

  very good, so u’ve been curious after all

  Reply

 4. Posted by Ella :X' on July 10, 2010 at 11:37 pm

  Bine ca n’aveti si makedoni =))) ca altii

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: