A incercat sa isi jefuiasca propriul bunic pentru suma de 100 lei.


Politistii din Mihail Kogalniceanu au fost sesizati de B. Andrei Aurel din localitate, despre faptul ca l-a surprins pe P. Aurel, de 55 ani, din comuna Mihail Kogalniceanu, in timp ce il agresa pe bunicul sau B. Gheorghe de 85 ani, cu intentia de a-l deposeda de suma de 100 lei.

Din cercetarile efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca P. Aurel, fiind in stare de ebrietate, a inceput sa il agreseze fizic pe B. Gheorghe, incercand sa-l deposedeze de suma de 100 lei, moment in care a intervenit nepotul victimei. Batranul a fost transportat la Spitalul Judetean Constanta unde a ramas internat in vederea acordarii ingrijirilor medicale.

Suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta si urmeaza a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, informeaza Constanteanul.com .

Asta de mai sus ar fi prima stire care mi-a captat astazi atentia. Cat de beat sa fii sa incerci sa bati un mos de 85 de ani pentr a-i lua acei amarati 100 lei, cel mai probabil veniti din pensia pentru care a muncit o viata la CAP si alte institutii ale statului comunist. Mare ti-e gradina Doamne!

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by nina from the cantina on July 27, 2010 at 11:28 pm

    asta chiar a sunat ca iesita din gura unui vasnic purtator de cuvand al politiei , nu e critica asa cum poate te-ai repezit sa tragi concluzia, cata vreme ai cuvintele astea la tine e numai de bine.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: