Dumnezeu si manelele..


In timp de unii oameni se duc la manastiri pentru a se ruga si a contempla, unii dintre “semenii” nostri se duc acolo pentru a incinge adevarate petreceri. Sambata seara, in fata Manastirii Curtea de Arges, sute de tigani (nu-s obligat sa va zic rromi =; ) s-au strans si au chefuit pe ritmuri de muzica populara si evident manele. Pe langa astea si gratarele incinse. La fel si in fata Manastirii Tismana.

Imaginati-va credinciosii ce erau acolo pentru contemplare ce “deliciu” au primit prin urletele lui Guta si mirosul de mici si fumul de gratar in loc de tamaie si miros de lumanari. Unde am vazut eu stirea (Stirile Antena 3) scria “desi se auzeau manelele pana in curtea manastrilor, nimeni nu parea deranjat”. God. Ce om normal ar “deranja” sute de tigani? Eu unul as sta linistit si mi-as baga cat mai adanc in urechi castile din care se aud beat-urile de muzica buna!

Numai acolo nu isi facuse veacul urletul tebecist al lui Guta si bocelile Irinei Loghin (mai degraba Log Out). Nu o suport. Ascult muzica populara dar pe ea nu o suport. Numai boceli “canta” =; .

Eh, mai bine tac si inchei aceasta postare prin care teoretic “readuc blog-ul la viata”.

Advertisements

4 responses to this post.

 1. Posted by Raz-Van der Vaart :)) on August 17, 2010 at 1:32 pm

  Antonescule , unde esti frate ?

  Reply

 2. Posted by Oana on August 17, 2010 at 1:33 pm

  Da .. cum ti-am spus si tie pe mess , foarte interesanta postarea ..

  Reply

 3. Posted by same nina on August 19, 2010 at 3:22 pm

  ce oroare am vazut eu aseara la tv oameni buni! butonam televizorul copilului habar neavand ce posturi si pe unde sunt, era trecut de miezul noptii ce-i drept, cand, pe la postul 1349,5 pe telecmanda taraf tv. si acolo ce credeti????? sa va spun sau sa va las in suspans pana diseara la miezul noptii cand curiozitate o sa va impinga sa descoperiti singuri???? ei bine dragi copii, pe taraf tv exista fata de la miezul noptii. da. exista, este acolo in toata splendoarea ei, wearing nothing but panties, cu sunca balabanindu-se in ritm de manele. si e groasa fratilor.

  Reply

 4. da, stiam asta.. e in fiecare seara 8-|

  app, cica s-a inventat un soft pt computerele de bord la masini care daca pui manele, iti opresc motorul datorita frecventelor.. un fel de soft anti-manele.. prea tare:)) 8->

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: