Arbitri europeni..


Dupa un start lansat in meci al trupei ros-albastru, culminat cu autogolul lui Cribari din minutul 1, urmat de golul de generic al lui Dodel Tanase, terminat cu golul lui Kapetanos, pana in minutul 15, totul parea perfect pentru Steaua. Pana la eliminarea, justa, ce-i drept, a lui Kapetanos din minutul 31. De atunci s-a rupt filmul pentru cei din Ghencea. A urmat asediul napoletanilor, terminat partial la pauza dupa golul lui Vitale dupa o lovitura libera perfecta a argentinianului Sosa. Pauza in Ghencea. 3-1 scorul afisat pe tabela.
Dupa pauza, intra si Lavezzi, varful argentinian aducand si mai multa presiune pe defensiva si asa bombardata a ros-albastrilor. Nu reusesc totusi sa introduca mingea in plasa portii lui Tatarusanu, asa ca intra si slovacul cotat de napoletani la 50 de milioane de euro : Marek Hamsik. Odata cu intrarea lui vine si golul de 3-2 inscris de mijlocasul slovac. Steaua reuseste totusi sa reziste in 10 oameni pana in minutul 90, iar arbitrul polonez arata 5 minute de prelungiri. Rezista defensiva Stelei si aceste 5 minute, dar polonezul uita sa mai fluiere, asa ca in minutul 8 al prelungirilor reusesc cei de la Napoli sa egaleze prin Cavani. Bineinteles ca brigada de arbitri este inconjurata de stelisti si arbitrii ies cu greu de acolo fara sa fie loviti de stelisti.
Se pare ca iar suntem furati de arbitri ca in preliminariile pentru Euro 2004, cand arbitrul de atunci, la fel ca cel de azi a prelungit meciul pana a inscris Danemarca golul egalarii ce i-a dus la Europene.

Advertisements

One response to this post.

  1. i see what you did there

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: