Shobby in arest!


Se pare ca artistul Madalin Dragan aka Shobby, membru al trupei Codu Penal a fost implicat joi 30 Septembrie intr-un grav accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata, aflata la volanul celeilalte masini a decedat. Artistul avea alcoolemie de 0.99%, stabilita de politisti.
Accidentul s-a produs pe podul ce face legatura intre Gara de Sud Ploiesti si iesirea spre Bucuresti.
Femeia decedata era insarcinata in 6 luni.
Conform agentiilor media, se pare ca femeia nu a oprit la un stop si a intrat pe banda de mers a cantaretului, care nu a putut evita accidentul.
Se pare ca femeia a fost grav ranita si a decedat la spital, in vreme ce o alta victima se afla in stare grava la spitalul judetean de urgenta.
Totusi, potrivit Cancan, se pare ca Shobby este cel vinovat pentru accident. Adevarul este undeva la mijloc totusi, desi mai multa incredere am in Mediafax, Realitatea si Romania Libera decat in Cancan, ca sursa de informatii.
Partea proasta ar fi ca Madalin Dragan a incercat sa fuga de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm. Pentru fuga de la locul accidentului, poate primi o sanctiune penala, conf.art.89/1 din OUG nr.195/2002 si sanctionabila cu inchisoarea de la 2 ani la 7 ani. Ca sa nu mai vorbim de alcoolemia destul de ridicata.
Sa vedem ce va fi! Ca o mica gluma, se pare ca in sfarsit a dat de Codul Penal acum. :))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: