Nu ma iubesti? Mori!


Într-un acces de gelozie, o adolescentă de 17 ani şi-a înjunghiat iubitul, noaptea trecută, la Timişoara.

Totul s-a întâmplat în scara unui bloc de pe strada Babadag (zona UMT).

Tinerii au 17, respectiv 20 de ani, şi tocmai se despărţiseră de câteva zile. Fata l-a chemat pe băiat la o ultimă întâlnire romatică, nocturnă, iar în semn de adio i-a înfipt un cuţit în piept. Poliţiştii spun că au fost mai multe lovituri. Fratele victimei l-a găsit pe băiat înjunghiat, aproape leşinat. Băiatul înjunghiat s-a ales cu plămânul perforat, fiind transportat în stare critică la spital. Între timp puştoaica a fugit de la locul faptei.

Fratele victimei a povestit şi că relaţia a durat câteva săptămâni : “De cinci zile nu a mai vrut să se vadă cu ea. Nu este o fată serioasă. Se culca cu mai mulţi. În seara asta, ne aflam cu nişte prieteni, într-un bar din zonă, la un suc. La un moment dat, fratele meu a primit un telefon de la ea şi s-a dus să se întâlnească cu ea. Puţin mai târziu m-a anunţat un prieten că a fost înjunghiat. Am venit repede şi l-am găsit plin de sânge “.

Fata a fost în cele din urmă găsită de poliţişti acasă şi a  fost dusă la Secţia 5 de Poliţie, pentru audieri. În primă fază nu  a recunoscut în faţa poliţiştilor că l-a rănit pe fostul ei iubit, însă mai mulţi martori declară că au văzut-o fugind cu un cuţit în mână.

Sursa : evz.ro

Advertisements

2 responses to this post.

  1. […] Nu ma iubesti? Mori! Wed Nov 10, 2010 17:02 pm Într-un acces de gelozie, o adolescentă de 17 ani şi-a înjunghiat iubitul, noaptea trecută, la Timişoara. Totul s-a întâmplat în scara unui bloc de pe strada Babadag (zona UMT). Tinerii au 17, respectiv 20 de ani, şi tocmai se despărţiseră de câteva zile. Fata l-a chemat pe băiat la o ultimă întâlnire romatică, nocturnă, iar în […] […]

    Reply

  2. Posted by Andreea on November 11, 2010 at 10:42 pm

    ce oameni…:|

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: