Ghid de agatat pe messenger in 11 pasi..


.. pentru aceia dintre noi care se clasifica la categoria “cocalarus homoretardus”. De ce fac asta? E doar continuarea de la celebrele postari “Lectii de agatat pe mess”. 😀

Pasul 1. Intri pe www.yahoo.com si iti faci un cont “da mess”.

Pasul 2. Dupa ce in sfarsit dupa indelungi incercari de a-ti crea acel id te-ai hotarat sa iti pui “talentatu_shukaru_bazatu_2011” intri pe un site de id-uri si dai add la peste 2-300 de “printese” si incepi “vanatoarea”!

Pasul 3. Nu iti face probleme ca trebuie sa le spui de unde ai id-ul. Vor sti cu siguranta ca il ai “da pa sait”, ca doar ele l-au pus acolo.

Pasul 4. Bagi in seama pe una sau mai multe dintre ele.

Pasul 5. Nu incerca vechile “ce faci fa?”, “fa, esti?” sau “salut fa, sunt talentatu_shukaru_bazatu_2011, tu cine esti?” . Fii mai elaborat.

Pasul 6. Aveti valoare si talent nemarginit, asa ca aveti fiecare dintre voi webcam, deci folositi-l. Ai grija sa fii imbracat in ceva “Harmani”, “Adidis”, “Nice” sau “Puna” ca sa ti se mareasca “shucarimea”. Apoi sa nu iti lipseasca ochelarii (doar nu vrei sa ti se strice ochii de la monitorul CRT de acum 25 de ani).

Pasul 7. Nu uita sa ii trimiti poze in care iti tii “accesoriile” in mana! In ambele maini! Ca doar trebuie sa stimulezi simturile colocutoarei (a printesei, acum ai inteles? ).

Pasul 8. Apoi, ca sa o dobori sentimental, ii trimiti niste versuri din cei mai cunoscuti poeti ai “Rromaniei” : Romeo Fantastik, Susanu si asa mai departe. Nu ii trimite Guta sau Salam, ca sunt prea cunoscuti la nivel “printzesistic” si cel mai probabil au fost deja primite de la altii ca tine!

Pasul 9. In caz ca te intreaba “Fumezi?”, “Bei mult”, ” Te duci la curve”, “Te bati”, “Joci la aparate” etc, raspunzi clar si raspicat ca nu faci asa ceva. Trebuie sa te creada romantic, destept si cuminte. Sa arati ca vrei mai mult decat sa iesi cu ea. Si sa o … stiti voi.

Pasul 10. Dupa ce ti-a trimis si ea pozele in care iti arata formele ei extravagante (100-280-240) pe care tu o sa ai grija sa le lauzi, ca daca nu se va simti ofensata, ii vei povesti despre un local cu o atmosfera eleganta unde ai vrea sa va vedeti (crasma unde te ducea tactu cand erai mic si vroia sa se faca prastie cu bere si apoi sa mearga din gard in gard pana acasa).

Pasul 11. Fixati intalnirea acolo si te duci sa iti cumperi o galeata de gel noua, ca aia cumparata ieri aproape s-a terminat.

Nu te speria dragul meu “cocalarus homoretardus”, o sa te ajut si pe parcursul intalnirii, dar intr-o postare viitoare. Pana atunci fa tot ce scrie mai sus si toate printesele vor fi ale tale! Succes!

Advertisements

One response to this post.

  1. […] Ghid de agatat pe messenger in 11 pasi.. Thu Dec 09, 2010 23:41 pm .. pentru aceia dintre noi care se clasifica la categoria “cocalarus homoretardus”. De ce fac asta? E doar continuarea de la celebrele postari “Lectii de agatat pe mess”. Pasul 1. Intri pe http://www.yahoo.com si iti faci un cont “da mess”. Pasul 2. Dupa ce in sfarsit dupa indelungi incercari de a-ti crea acel id te-ai […] […]

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: