Gigi Becali si dictionarul Google.


Se pare ca Gigi Becali este vestit si peste hotare, nu numai in tara noastra, avand in vedere ca au fost diferite editoriale in presa din strainatate despre “intamplarile” sale, mai ales in presa sportiva, datorita tangentei cu trupa din Ghencea.
Dar iata ca s-a ajuns undeva unde nimeni nu si-ar fi imaginat vreodata : Gigi Becali este in dictionar. Nu unul scris, nici unul prea corect, ce-i drept, dar totusi in dictionar destul de utilizat de milioanele de useri online : Google translate!
Nimeni nu stie cum s-a intamplat asta, probabil o gluma a vreunui programator din cadrul Google ce lucreaza in Romania sau vreun hacker pus pe sotii, dar ce e clar e ca in momentul cand in serviciul de traduceri al acestui urias motor de cautare, in speta Google, este scris cu majuscule “JUST BECAUSE”, ca traducere apare “Gigi Becali”. Cel putin asa spune stirea lansata de Prosport.
De curiozitate am vizitat serviciul de traduceri online si totul este doar o gluma a unui editorialist sau o fotografie realizata intr-unul din programele gen Photoshop. Oricum, o gluma buna. :))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: