Osama Bin Laden is dead!


Asa au postat majoritatea publicatiilor audio/video/scrise etc din toata lumea aseara..

Astăzi, pot anunţa poporul american şi întreaga lume că Statele Unite au efectuat o operaţiune în urma căreia a fost ucis Osama ben Laden, liderul al-Qaida“, a afirmat Obama.

Se spune ca a adus o oarecare alinare rudelor victimelor de pe 11 Septembrie 2011, din World Trade Center, dar am unele dubii ca a adus o asa mare fericire Statelor Unite ale Americii, desi pe moment petrec, “cu mic, cu mare”, din cate spun publicatiile internationale. In lumea araba se vor schimba multe dupa acest asasinat al unui lider musulman atat de popular intre fanaticii religiei mahomedane.

A terminat facultatea de inginerie civila, facand parte mai apoi din rezistenta afgana, mujahedina, formand in 1988 “Baza” – Al-Qaeda”. Dupa atacarea mai multor sedii de ambasade si alte locatii americane, “cariera” sa terorista culmineaza cu bombardarea World Trade Center, fapt ce il face cel mai cautat terorist in viata!

Totusi, razboiul terorismului cu restul lumii este departe de a se fi incheiat, iar cum spune si Khalid Shekh Mohammed, un posibil succesor al lui Bin Laden, capturat in 2003 in Pakistan, Al-Qaeda , care a spus in timpul interogatoriilor de la Guantanamo ca in cazul in care Osama Bin Laden ar fi capturat sau ucis, organizatia ar lansa atacuri cu bombe in Europa, un alt dintre capii retelei teroriste, Abu Al-Libi, a declarat ca “e probabil ca reteaua al-Qaeda sa detina bomba atomica”.

Sa speram ca Romania nu se afla printre tinte (desi suntem vai mama noastra), dar ar fi baza americana de la Kogalniceanu, Bucuresti etc.

Cam atat si despre acest subiect.

Advertisements

3 responses to this post.

  1. Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

    Reply

  2. trebuia sa apara americanii cu ceva ca sa poata fi pe primele pagini din ziare :-q

    Reply

  3. dai in p*** mea

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: