Termeni si conditii

In aceasta pagina veti gasi informatii despre termenii si conditiile de utilizare a acestui blog.

Aceste conditii se aplica oricarei persoana (vizitator) care acceseaza acest blog. Neacceptarea acestor termeni si conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze accesarea blog-ului si a serviciilor oferite de acesta. Prin servicii se intelege orice tip de continut informational, cat si alte servicii ce pot fi gasite pe blog. Accesarea blogului implica, asadar, acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezente in aceasta pagina!

Nu sunt permise :

-> Incercarea de a interveni, in orice mod, in continutul informativ al acestui blog (nu se incadreaza in aceasta categorie comentariile postate la articolele de pe blog).

-> Incercarea de modificare sau stergere a informatiilor publicate, prin eventuala accesare a vulnerabilitatii platformei tehnice.

-> Incercarea de a disturba functionarea corecta a blogului prin metode de hacking.

-> Folosirea adreselor de mail publicate pe blog in scopul de spaming sau in alte scopuri, fara a avea acordul proprietarului acestui blog.

-> Folosirea numelor ” https://acapelladissing.wordpress.com / Ala de la 2 bah! ” sub orice forma ce creeaza in mod total eronat impresia ca exista vreo legatura directa intre persoana ce utilizeaza aceste nume si blog (confuzie intentionata).

Despre protectia datelor personale :

Conform cerintelor Legii numarul 667/2001, privind protectia persoanelor si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata de Legea numarul 506/2004  privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in domeniul comunicatiilor electronice, “Ala de la 2 bah!” va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de vizitatori. Totodata, vizitatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii acestor date si sa ceara stergerea lor din baza de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii pot folosi serviciile acestui blog sau pot face o cerere prin email la ala_de_la_doi_bah@yahoo.com/ala.de.la.2.bah@gmail.

In afara de datele trimise de vizitatori, serverele blogului colecteaza automat diverse date de identificare non personale, cum ar fi adresa de IP a calculatorului de pe care accesati blogul, adresa precedenta de pe care veniti pe site etc. Aceste date pot fi folosite de “Ala de la 2 bah!”  pentru a imbunatati serviciile oferite.

Legaturi(Link-uri) :

Atat redactorul blogului, cat si vizitatorii, pot furniza prin intermediul blogului diferite link-uri catre pagini gazduite de alte site-uri de pe web. “Ala de la 2 bah!”  nu garanteaza si nu este responsabil de continutul acestor site-uri si nici de disponibilitatea acestora.

Materialele si informatiile  accesibile prin intermediu blog-ului :

Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face doar prin acords scris, expres si prealabil al “Ala de la 2 bah!”. Pentru a cere acordul de folosire a continutului,  in alte scopuri decat cel personal, va rugam sa ne contactati la adresele de email : ala_de_la_doi_bah@yahoo.com/ ala.de.la.2.bah@gmail.

“Ala de la 2 bah!” are libertatea de a accepta sau refuza orice material primit spre publicare. Autorul unui material publicat pe blog nu poate avea pretentii dupa publicarea materialului (retroactiv).

Este important de subliniat ca informatiile prezente pe blog au caracter suplimentar si nu pot substitui, in nici un caz, recomandarile date de specialisti (avocati, medici etc).

“Ala de la 2 bah!” nu poate fi facut raspunzator pentru modul in care un vizitator al blogului utilizeaza in orice fel informatiile prezente in acest blog.

Vizitatorii sau terte persoane nu pot cere daune de nici un fel in baza utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest blog.

Modificarea termenilor si conditiilor de utilizare sau a serviciilor oferite de “Ala de la 2 bah!” :

“Ala de la 2 bah!” isi rezerva dreptul de a modifica oricand, la orice interval de timp, fara notificare prealabila, serviciile oferite de acest blog sau termenii si conditiile acestuia.De asemenea “Ala de la 2 bah!” poate intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile oferite, fara notificare prealabila.  Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscrierea in acest blog si nu au caracter retroactiv.

Nota finala :

Violarea oricarei dintre aceste reguli duce la raspundere civila sau penala. “Ala de la 2 bah!” va investiga faptele care implica asemenea incalcari si daca o considera necesar, va merge pana la actiona in justitie persoanele care nu respecta aceste conditii de utilizare. Dupa caz, “Ala de la 2 bah!”, poate coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari. Fiecare vizitator este de acord ca, la cererea “Ala de la 2 bah!”, sa exonereze de raspundere “Ala de la 2 bah!” pentru orice actiuni judiciare sau extra judiciare si sa acopere cheltuielile de judecata sau orice alte cheltuieli care ar putea sa apara in urma incalcarii de catre vizitatorul respectiv a clauzelor cuprinse in termenii si conditiile  din acest acord de utilizare.

Orice situatie neprezentata in acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil al “Ala de la 2 bah!”. In cazul in care aveti dubii sau intrebari, contactati-ne la adresele de email ala_de_la_doi_bah@yahoo.com/ ala.de.la.2.bah@gmail.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: